BIO KONOPLJINO OLJE, 500 ml

100 % bio konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen iz bio industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa). Ves čas postopka skrbno nadziramo temperaturo olja, tako da je zagotovljena kakovost na najvišjem nivoju.

Vaša cena:
14,90
V košaricoPodroben opis

Kar vam ponujamo, je nič manj kot popolnost. Naše olje proizvaja strokovno specializirano osebje, ki je dosega najvišjo raven kvalitete na svojem področju.

100% bio konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen iz bio industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa). Ves čas postopka skrbno nadziramo temperaturo olja tako da je zagotovljena kakovost na najvišjem nivoju.

Olje ima visoko vsebnost večkrat nenasičenih maščob. Nadomestitev nasičenih maščob z nenasičenimi maščobami v prehrani prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Konopljino olje je tudi dober vir omega-3 maščobnih kislin.

Uporaba:

Najboljše učinke dosežete, če ze zjutraj na tešče zaužijete 1-2 žlice olja - samega ali s hrano.

Zaradi občutljivost na toploto, pazite, da ga ne segrevate, saj boste s tem izgubili številne pozitivne lastnosti. Odlično se obnese kot preliv za solate, pripravo različnih namazov in polivk.

Mnenja in ocene kupcev za "BIO KONOPLJINO OLJE, 500 ml"

Povprečna ocena: 4,75 od 5 temelji na 4 ocenah.

Stanko, 50 let BIO KONOPLJINO OLJE, 500 ml

Odlično olje. Če se mene vpraša paše prav k vsaki jedi. P.S. Pesto s konopljinim oljem je zakon!


Joža BIO KONOPLJINO OLJE, 500 ml

Moram pisati, ker sem pozitivno presenečena. Vsako jutro na tešče že 1 mesec jemljem 1 žlico olja. Najprej nisem opazila nobene spremembe, zdaj pa vidim, da je prebava bistveno boljša. Ne napenja me, pa še redno grem na WC.


Martin, Ajdovščina BIO KONOPLJINO OLJE, 500 ml

Ga pijem že 2 mesca in nimam več težav z želodcem. Okusa sem se navadu in zdaj ga dajemo tudi u solato


Veronika, Celje BIO KONOPLJINO OLJE, 500 ml

Z možem spijeva vsako jutro po eno žlico olja in opazila sva da nama pomaga pri prebavi in pri znižanem holesterolu.... Zelo sma zadovoljna


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!