BIO KAMILIČNI ČAJ s konopljo, 20 filter vrečk

Kamilični čaj s konopljo krepi imunski sistem, olajšuje izkašljevanje in pomaga pri sproščanju našega uma in telesa. Redno pitje čaja lahko pripomore k vašemu splošnemu dobremu počutju. Ko se ohladi, mu dodajte koščke svežega sadja in nekaj kock ledu ter ga posrežite kot osvežilni ledeni čaj. Odličen je tudi hladen.

Vaša cena:
2,39
V košaricoPodroben opis

Priprava:
Čaj je primeren za vroč napitek pozimi ali kot hladen napitek poleti. Pomaga proti prehladu in sproščanju. Vzemite 1 vrečko VitaHemp bio kamiličnega čaja s konopljo in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 do 80°C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite. Kanabinoidi so maščobne molekule, topne v nepolarnih topilih, zato svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa. V zmernih količinah je čaj primeren tudi za otroke. Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je 3 skodelice svežega čaja dnevno. Za otroka upoštevamo polovično količino.

Sestava: posušena kamilica* (Chamomilla recutita) (70%), industrijska konoplja* (Cannabis sativa L. var. sativa) (30%).
*iz kontrolirane ekološke pridelave

Industrijska konoplja in kamilica sta gojeni brez uporabe pesticidov in herbicidov.
Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

Mnenja in ocene kupcev za "BIO KAMILIČNI ČAJ s konopljo, 20 filter vrečk"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 1 oceni.

Tamara, 42 let BIO KAMILIČNI ČAJ s konopljo, 20 filter vrečk

Ravno prav okusa kamilice, da ne zasenči konoplje. Pomaga tudi pri blagi razdraženosti želodčka. Preverjeno.


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!