Knjižica zdravih receptov

Zdravi recepti s konopljo zbrani v tiskani knjižici

Zdravo življenje je lahko sladko in okusno.

V podjetju VitaHemp smo se zbrali mladi "po duši in razmišljanju" z namenom, da svoje izkušnje in način življenja ponesemo v čim širši krog ljudi. Trudimo se živeti po načelih narave, jesti zdravo, pa kljub vsemu ostati v koraku s časom. Enako privoščimo in želimo tudi vsem vam.

 
Vaša cena:
5,00
V košaricoPodroben opis

Če se z našimi konopljinimi izdelki srečujete prvič in niste prepričani, kako bi jih uporabili pri svojih jedeh, ne skrbite. Prav zato smo samo za vas ustvarili knjižico receptov za različne priložnosti, da vam olajšamo delo in vas hkrati spodbudimo k ustvarjanju novih kulinaričnih specialitet. Veseli bomo, če boste z nami tudi vi delili kakšen svoj recept in slastno fotografijo na socialnih profilih in straneh. Morda naslednjo knjižico receptov (so)ustvarimo skupaj ;) Kaj menite?

Podajmo se skupaj na to kulinarčno popotovanje!

Vaša ekipa VitaHemp-a!

O knjižici receptov

Avtorici receptov: Daja Šetinc in Ema Jevnikar
Fotografije: Ema Jevnikar in Taja Kaluža
Format knjige: A6
Število strani: 64
Število receptov: 30
Vezava: spiralna
Fotografija knjige je simbolična.

 

O ustvarjalkah knjižice receptov

Daja Šetinc, ustanoviteljica in lastnica VitaHemp
Navdušuje me šport, zdrava prehrana ter stik z naravo in ljudmi, ki iščejo zdravje. V želji, da vam približamo konopljine izdelke, vas osvestimo in ponudimo nekaj zdravega in drugačnega, smo konopljo povzdignili na mesto, ki ji pripada. Želim si, da prepoznate in sprejmete najboljše ter da uživate v naših izdelkih, ki so pripravljeni z lepo, srčno energijo. Spremlja me moto »Sprejmi vse dobro, kar naša konoplja nosi v sebi.«

Ema Jevnikar, grafična oblikovalka
Sem navdušena uporabnica konopljinih izdelkov. Rada eksperimentiram in v želji po zdravem prehranjevanju mimogrede ustvarim kakšen zdrav recept ter ga delim z vami. Kreativnost je del mojega vsakdana, zato se držim načela "Ustvarjalnost je izmišljanje, eksperimentiranje, rast, tveganje, kršenje pravil, delanje napak in hkrati zabava."

Taja Kaluža, vodja prodaje
V užitek mi je ustvarjati z VitaHemp ekipo, s katero skrbimo in vas ozaveščamo o zdravem načinu življena. Ustvarjanje s konopljinimi izdelki me navdušuje in to nadvšenje z veseljem delim z vami. Moj moto je "Delaj dobro."

Mnenja in ocene kupcev za "Knjižica zdravih receptov"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Izdelki izbrani za vas