Paket "ČAJČKANJE"
Podroben opis

Bio konopljin čaj na naše telo deluje blagodejno, pomirjujoče in je kot vsi ostali konopljini produkti, poln antioksidantov. Poleg 100% konopljinega čaja smo razvili še dodatne kombinacije čajev z različnimi zelišči in konopljo, da zadovoljimo okuse in potrebe vseh nas. Na voljo imamo: D3tox konopljin čaj, ki je namenjen čiščenju telesa, kamilični čaj s konopljo za preventivno krepitev imunskega sistema, zeliščni čaj z meto in meliso za sprostitev in lažji spanec ter zeleni čaj s konopljo za zbistritev misli in dvig energije. Uživajo se topli ali hladni, z njimi lahko pripravite različne osvežilne napitke v kombinaciji s sadjem. Vsi ti izdelki imajo BIO/ECO certifikat.

Svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako boste pridobili še več pozitivnih učinkov.

VitaHemp BIO konopljin čaj

Razvajajte sebe in svoje bližnje z nežnim 100% bio konopljinim čajem. Kot pri vseh ostalih naših izdelkih, smo tudi tukaj poskrbeli za kvaliteto po najvišjih standardih. Vršički industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa) so ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave ter predelave pod skrbnim nadzorom. Konoplja je bogat vir antioksidantov, umirja um in telo ter uravnava hormone.

VitaHemp BIO konopljin d3tox čaj

Konopljin čaj D3TOX je zasnovan tako, da pomaga izločiti strupe iz telesa in ga nahrani z antioksidanti, vitamini ter minerali, hkrati pa vas pomirja. Za doseganje željenih rezultatov smo združili industrijsko konoplje, bio koprivo, bio poprovo meto in bio šipek. Za lažjo uporabo smo dali vse sestavine v praktične filter vrečke.

VitaHemp BIO zeleni čaj s konopljo

Zeleni čaj s konopljo je bogat vir antioksidantov, vitaminov B kompleksa in vitamina C. Kombinacija zelenega čaja in konoplje bo poskrbela, da se boste ob pitju sprostili in pomirili, hkrati pa pridobili več energije.

VitaHemp BIO zeliščni čaj s konopljo

V zeliščnem čaju s konopljo smo združili pozitivne učinke melise, mete in konoplje. Ta popolna kombinacija vas bo pomirila in hkrati osvežila. Melisa blagodejno deluje na naš živčni sistem, sprošča napetost, stres in skrbi za naše splošno dobro počutje, meta blagodejno vpliva na prebavo in dihalne poti, konoplja pa je bogat vir antioksidantov, umirja um in telo ter uravnava hormone.

VitaHemp BIO kamilični čaj s konopljo

Kamilični čaj s konopljo krepi imunski sistem, olajšuje izkašljevanje in pomaga pri sproščanju našega uma in telesa. Redno pitje čaja lahko pripomore k vašemu splošnemu dobremu počutju.

Mnenja in ocene kupcev za "Paket "ČAJČKANJE""

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!