Paket "ŠPORT"

Zelo dobro se zavedamo, da je za športnike poleg športa izrednega pomena pravilna prehrana in vnos proteinov. Zato smo za vas pripravili prav posebni "športni" paket izdelkov.

Paket "šport" vsebuje:
VitaHemp BIO konopljine proteine (300 g)
VitaHemp BIO zeleni čaj s konopljo (20 filter vrečk)
VitaHemp HEMPpriGRIZKI Proteini (100 g)

Vaša cena:
12,88
V košaricoPodroben opis

Vsi naši produkti vsebujejo izključno legalno 100% ekološko industrijsko konopljo (Cannabis sativa L. var. Sativa).

Bio konopljini proteini so idealni za športnike in posameznike, ki se zdravo prehranjujejo ter za vse tiste, ki prepoznate vrednost bio konopljinih izdelkov. Bio zeleni čaj s konopljo je odličen za zbistritev misli in dvig energije. HEMPpriGRIZKI Proteini pa so idealen prigrizek pred ali po treningu.

BIO KONOPLJINI PROTEINI

Konopljini proteini vsebujejo 50% beljakovin in imajo visoko vsebnost prehranskih vlaknin.
So lahki za prebavo, prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter so dobri za naše kosti.

BIO ZELENI ČAJ S KONOPLJO

Zeleni čaj s konopljo je bogat vir antioksidantov, vitaminov B kompleksa in vitamina C. Kombinacija zelenega čaja in konoplje bo poskrbela, da se boste ob pitju sprostili in pomirili, hkrati pa pridobili več energije. Svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja, mleka ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako boste pridobili še več pozitivnih učinkov. Lahko pijete tudi hladnega. Ohlajenemu čaju dodajte koščke svežega sadja in nekaj kock ledu ter ga posrežite kot osvežilni ledeni čaj.

HEMPpriGRIZKI PROTEINI

Slani prigrizek je dodatno obogaten z BIO konopljinimi proteini. Krekerje izdelujemo ročno in so narejeni iz naravnih sestavin. Zaradi bogate vsebnosti beljakovin in vlaknin so odličen prigrizek po športnih aktivnostih ali kot malica na poti, kadar vam primanjkuje časa za redni obrok. Navdušili bodo tudi vegane in vegetarijance. V eni vrečki je 20,9 g beljakovin!

Mnenja in ocene kupcev za "Paket "ŠPORT""

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!