BIO D3TOX KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk

Izjemna cena  

- Pomaga pri čiščenju telesa

- Pomaga pri prebavi

- Deluje pomirjujoče

Vaša cena:
Redna cena 3,90 €. Prihranite 1,17 € (30 %)
2,73
V košaricoPodroben opis

Za doseganje željenih rezultatov smo sestavili VitaHemp BIO D3TOX konopljin čaj: (42 %) industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa), (38 %) BIO kopriva, (6 %) BIO poprova meta in (4 %) BIO šipek. Za lažjo uporabo smo dali vse sestavine v praktične filter vrečke.

VitaHemp BIO D3TOX konopljin čaj je brez konzervansov, barvil ali drugih dodatkov.

BIO INDUSTRIJSKA KONOPLJA (Cannabis sativa L. var sativa)

VitaHemp BIO D3TOX čaj je v celoti iz posušenih vršičkov, cvetov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa). So ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave in predelave pod skrbnim nadzorom. Industrijska konoplja je gojena brez uporabe pesticidov in herbicidov. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

BIO KOPRIVA

Kot pri konoplji so tudi pri koprivi uporabni vsi deli rastline: listi, semena, stebla in korenine. Vsebuje veliko mineralnih snovi, vitaminov, klorofila, čreslovine, organskih kislin, flavonoidov, dragocenega histamina in acetilholina.

Že v antiki se je kopriva pojavila kot rastlina, ki so jo priporočali: pri pospeševanju izločanja urina, težavah pri menstruaciji ali celo pri kožnih boleznih

Tudi Hipokrat, kot eden od najbolj znanih antičnih zdravnikov, je celo priporočal koprivo za čiščenje telesa in krvi.

Med ljudmi se koprive drži sloves, da pospešuje presnovo in prekrvavitev. Veliko jih ravno zaradi diuretičnega učinka pogosto uporabljajo kot sestavni del postov in shujševalnih kur.

POZOR: Izdelkov iz koprive ne uporabljajte v primeru nabiranja vode v tkivu, ki je posledica omejenega delovanja ledvic ali srca.

BIO POPROVA META

Tudi poprova meta vsebuje močne antioksidante, vitamin C, B6, E, folno kislino in še bi lahko naštevali.

Zaradi velike priljubljenosti in dostopnosti se velikokrat uporablja kot vsakodnevni napitek. Že v preteklosti se je čaj iz listov mete uporabljal proti bolečinam v želodcu, črevesnim vnetjem, krčem in napihnjenosti.

BIO ŠIPEK

V plodovih šipka so poleg vitamina C še provitamin A, jabolčna, citronska, fosforna in kremenčeva kislina, oranžno-rumeno eterično olje, več sladkorjev, rudninskih in drugih snovi, čreslovine.

Tudi šipek uporabljajo v gospodinjstvih že mnoga kot za krepitev imunskega sistema in odvajanja vode.

Priprava:

Za pripravo čaja, vodo zavrite in odstavite. Vzemite eno vrečko VitaHemp bio D3TOX konopljinega čaja in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 – 80˙C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite..

VitaHemp BIO D3TOX Konopljin čaj lahko skuhate v vodi ali tudi v mleku, zaradi česar bo čaj še bolj izločil kanabinoide ali CBD, ki so maščobne molekule topne v maščobi. Čaju lahko za enak učinek dodate kapljico konopljinega olja, ali katerekoli rastlinske maščobe.

Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa.

Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je tri skodelice svežega čaja dnevno.

SESTAVA: (42 %) VitaHemp bio konopljin čaj je v celoti iz posušenih vršičkov, cvetov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa). (38 %) BIO kopriva, (6 %) BIO poprova meta in (4 %) BIO šipek.

Mnenja in ocene kupcev za "BIO D3TOX KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 2 ocenah.

Valerija, Ljubljana BIO D3TOX KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk

Moj daleč najljubši čaj, prijetnega okusa in same dobre sestavine so v njem. Res dober!!!


Duško BIO D3TOX KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk

Bogatega okusa, odlična izbira sestavin in presenetljivo nizka cena za tako kvaliteten čaj. Eden boljših čajev ki sem jih pil v zadnjih 10 letih........in verjemite mi da sem jih poskusil kar nekaj


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!