BIO KONOPLJIN ČAJ
20 filter vrečk

Razvajajte sebe in svoje bližnje z nežnim 100% bio konopljinim čajem. Kot pri vseh ostalih naših izdelkih, smo tudi tukaj poskrbeli za kvaliteto po najvišjih standardih. Vršički industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa) so ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave ter predelave pod skrbnim nadzorom. Konoplja je bogat vir antioksidantov, umirja um in telo ter uravnava hormone. Svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako boste pridobili še več pozitivnih učinkov. Lahko pijete tudi hladnega. Ohlajenemu čaju dodajte koščke svežega sadja in nekaj kock ledu ter ga posrežite kot osvežilni ledeni čaj.

Vaša cena:
3,90
V košaricoPodroben opis

100% BIO VitaHemp konopljin čaj smo skrbno izbrali in ga pripravili v bolj praktični embalaži.

Priprava:
Čaj je primeren za vroč napitek pozimi ali kot hladen napitek poleti. Vzemite 1 vrečko VitaHemp bio konopljinega čaja in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 do 80°C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite. Konopljin čaj lahko skuhate v vodi ali tudi v mleku, zaradi česar bo čaj še bolj izločil kanabinoide ali CBD, ki so maščobne molekule topne v maščobi. Čaju lahko za enak učinek dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa. V zmernih količinah je čaj primeren tudi za otroke. Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je 3 skodelice svežega čaja dnevno. Za otroka upoštevamo polovično količino.

Sestava: VitaHemp bio konopljin čaj je v celoti narejen iz posušenih vršičkov, cvetov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa).
So ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave in predelave pod skrbnim nadzorom.

Industrijska konoplja je gojena brez uporabe pesticidov in herbicidov. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

Mnenja in ocene kupcev za "BIO KONOPLJIN ČAJ
20 filter vrečk
"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 1 oceni.

Saška BIO KONOPLJIN ČAJ
20 filter vrečk

Končno tudi v filter vrečki da si ga lahko kuhamo v pisarni. Sicer pa sploh ne opazim razlike v okusu med enim in drugim.


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!