BIO KONOPLJIN ČAJ
20 filter vrečk (AKCIJA 1+1 GRATIS)

Znižana cena velja še

AKCIJA 1+1: Ob nakupu enega pakiranja bio konopljinega čaja, vam drugo pakiranje PODARIMO! Akcija traja do konca aprila 2021.

Razvajajte sebe in svoje bližnje z nežnim 100% bio konopljinim čajem. Kot pri vseh ostalih naših izdelkih, smo tudi tukaj poskrbeli za kvaliteto po najvišjih standardih. Vršički industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa) so ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave ter predelave pod skrbnim nadzorom. Konoplja je bogat vir antioksidantov, umirja um in telo ter uravnava hormone. Svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako boste pridobili še več pozitivnih učinkov. Lahko pijete tudi hladnega. Ohlajenemu čaju dodajte koščke svežega sadja in nekaj kock ledu ter ga posrežite kot osvežilni ledeni čaj.

Vaša cena:
2,80
V košaricoPodroben opis

Konopljin čaj 100% BIO VitaHemp smo skrbno izbrali in ga pripravili v bolj praktični embalaži.

Učinki konopljinega čaja:

 • pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema,
 • deluje protivnetno in protistresno,
 • dvigne nivo energije,
 • lajša bolečine, ki se pojavljajo ob vnetjih (revmatizem ipd.),
 • odpravlja prebavne motnje,
 • ščiti telo pred bakterijami,
 • odpravlja ledvične težave,
 • ugodno vpliva na izgubo odvečne telesne teže,
 • odvaja strupe iz telesa,
 • pomirja,
 • izboljša spanje.

Kako pripravimo konopljin čaj:

Čaj je primeren za vroč napitek pozimi ali kot hladen napitek poleti. Vzemite 1 vrečko VitaHemp bio konopljinega čaja in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 do 80°C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite. Konopljin čaj lahko skuhate v vodi ali tudi v mleku, zaradi česar bo čaj še bolj izločil kanabinoide ali CBD, ki so maščobne molekule topne v maščobi. Čaju lahko za enak učinek dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa. V zmernih količinah je čaj primeren tudi za otroke. Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je 3 skodelice svežega čaja dnevno. Za otroka upoštevamo polovično količino.

Recept za osvežilen napitek > konopljin čaj z ledom, limeto in meto <

Sestava: VitaHemp bio konopljin čaj je v celoti narejen iz posušenih vršičkov, cvetov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa).
So ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave in predelave pod skrbnim nadzorom.

Industrijska konoplja je gojena brez uporabe pesticidov in herbicidov. Konpljin čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

Koliko čaja lahko spijemo na dan?

Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je tri skodelice svežega čaja dnevno.

V zmernih količinah je konopljin čaj primeren tudi za otroke, a pri njih upoštevamo polovično količino. Konopljini listi imajo v čaju prijeten okus. Posušimo jih, jih zdrobimo in jim dodamo zelišča ali kakšen drug čaj po svoji izbiri in vse skupaj popijemo. Konopljin čaj se odlično poda z drugimi zelišči, na primer koprivo, šipkom in meto. Za še boljši učinek, smo izdelali edinstven in nadvse okusen konopljin čaj za spanje in pomiritev, ki smo mu dodali bio zelišča: .https://www.vitahemp.si/vitahemp-bio-detox-konopljin-caj-20-filter-vreck

Mnenja in ocene kupcev za "BIO KONOPLJIN ČAJ
20 filter vrečk (AKCIJA 1+1 GRATIS)
"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 1 oceni.

Saška BIO KONOPLJIN ČAJ
20 filter vrečk (AKCIJA 1+1 GRATIS)

Končno tudi v filter vrečki da si ga lahko kuhamo v pisarni. Sicer pa sploh ne opazim razlike v okusu med enim in drugim.


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!