BIO KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk

- Pomaga pri sproščanju telesa in uma

- Deluje pomirjujoče

- Pomaga pri izboljšanju spanja

- Prispeva k splošnemu boljšemu počutju

Vaša cena:
3,90
V košaricoPodroben opis

100 % BIO VitaHemp konopljin čaj smo skrbno izbrali in ga pripravili v bolj praktični embalaži. V vsaki vrečki samo VitaHemp konopljini vršički.

Priprava:

Konopljin čaj je primeren za vroč napitek pozimi, ki pomaga proti prehladu in pomaga pri sproščanju.

Za pripravo čaja, vodo zavrite in odstavite. Vzemite eno vrečko VitaHemp bio konopljinega čaja in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 – 80˙C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite.

Konopljin čaj lahko skuhate v vodi ali tudi v mleku, zaradi česar bo čaj še bolj izločil kanabinoide ali CBD, ki so maščobne molekule topne v maščobi. Čaju lahko za enak učinek dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa.

V zmernih količinah je konopljin čaj primeren tudi za otroke. Priporočena zaužita količina za odraslo osebo, je tri skodelice svežega čaja dnevno. Za otroka upoštevamo polovično količino.

SESTAVA: VitaHemp bio konopljin čaj je v celoti narejen iz posušenih vršičkov, cvetov industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa). So ročno obrani in v celotnem postopku ekološke pridelave in predelave pod skrbnim nadzorom.

Industrijska konoplja je gojena brez uporabe pesticidov in herbicidov. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

 
Mnenja in ocene kupcev za "BIO KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 1 oceni.

Saška BIO KONOPLJIN ČAJ, 20 filter vrečk

Končno tudi v filter vrečki da si ga lahko kuhamo v pisarni. Sicer pa sploh ne opazim razlike v okusu med enim in drugim.


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!