BIO ZELENI ČAJ s konopljo
20 filter vrečk

Zeleni čaj s konopljo je bogat vir antioksidantov, vitaminov B kompleksa in vitamina C. Kombinacija zelenega čaja in konoplje bo poskrbela, da se boste ob pitju sprostili in pomirili, hkrati pa pridobili več energije. Svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja, mleka ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako boste pridobili še več pozitivnih učinkov. Lahko pijete tudi hladnega. Ohlajenemu čaju dodajte koščke svežega sadja in nekaj kock ledu ter ga posrežite kot osvežilni ledeni čaj.

Vaša cena:
2,39
V košaricoPodroben opis

Priprava:
Čaj je primeren za vroč napitek pozimi ali kot hladen napitek poleti. Vzemite 1 vrečko VitaHemp bio zelenega čaja s konopljo in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 do 80°C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite. Kanabinoidi so maščobne molekule, topne v nepolarnih topilih, zato svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa. V zmernih količinah je čaj primeren tudi za otroke. Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je 3 skodelice svežega čaja dnevno. Za otroka upoštevamo polovično količino.

Sestava: posušen zeleni čaj* (Camellia sinensis) (60%), industrijska konoplja* (Cannabis sativa L. var. sativa) (40 %).
*iz kontrolirane ekološke pridelave

Industrijska konoplja in zeleni čaj sta gojena brez uporabe pesticidov in herbicidov.
Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

 
Mnenja in ocene kupcev za "BIO ZELENI ČAJ s konopljo
20 filter vrečk
"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 1 oceni.

Tamara, 42 let BIO ZELENI ČAJ s konopljo
20 filter vrečk

Za vse, ki imamo zeleni čaj rajši od kave. Zelo okusen in poživljajoč.


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!