BIO ZELIŠČNI ČAJ s konopljo
20 filter vrečk

V zeliščnem čaju s konopljo smo združili pozitivne učinke melise, mete in konoplje. Ta popolna kombinacija vas bo pomirila in hkrati osvežila. Melisa blagodejno deluje na naš živčni sistem, sprošča napetost, stres in skrbi za naše splošno dobro počutje, meta blagodejno vpliva na prebavo in dihalne poti, konoplja pa je bogat vir antioksidantov, umirja um in telo ter uravnava hormone. Svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako boste pridobili še več pozitivnih učinkov. Lahko pijete tudi hladnega. Ohlajenemu čaju dodajte koščke svežega sadja in nekaj kock ledu ter ga posrežite kot osvežilni ledeni čaj.

Vaša cena:
2,39
V košaricoPodroben opis

Okus: mešanica melise in mete v kombinaciji s konopljo.

Priprava:
Čaj je primeren za vroč napitek pozimi ali kot hladen napitek poleti. Vzemite 1 vrečko VitaHemp bio zeliščnega čaja s konopljo in ga prelijte z 2 dl vroče vode, ohlajene na 70 do 80°C. Namakajte 3-5 min, nato vrečko odstranite. Kanabinoidi so maščobne molekule, topne v nepolarnih topilih, zato svetujemo, da čaju dodate kapljico konopljinega olja ali katerekoli rastlinske maščobe. Tako bo čaj bolj intenzivno učinkoval in bo prijetnega kremastega okusa. V zmernih količinah je čaj primeren tudi za otroke. Priporočena zaužita količina za odraslo osebo je 3 skodelice svežega čaja dnevno. Za otroka upoštevamo polovično količino.

Sestava: melisa* (Melissa officinalis) (40%), meta* (Mentha) (30%), industrijska konoplja* (Cannabis sativa L. var. sativa) (3%).
*iz kontrolirane ekološke pridelave

Industrijska konoplja, melisa in meta so gojeni brez uporabe pesticidov in herbicidov.
Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti.

Mnenja in ocene kupcev za "BIO ZELIŠČNI ČAJ s konopljo
20 filter vrečk
"

Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 1 oceni.

Tamara, 42 let BIO ZELIŠČNI ČAJ s konopljo
20 filter vrečk

Moj najljubši :) Zelo osvežujoč in blag.


Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!